Janella kaappisänky, monitoimisänky

Yhteistyössä päiväkotihenkilöstön kanssa

Janella-kaappisängyn yksityiskohdat on suunniteltu yhteistyössä päiväkotihenkilöstön kanssa. Kiinnitimme erityistä huomiota turvallisuuteen, kuitenkaan työergonomiaa tai käytännöllisyyttä unohtamatta. Valmistamissamme kaappisängyissä on aina korkeat turvallisuusvaatimukset täyttävät turvalaidat yläsängyssä, alasängyn kiinteät vierähtämissuojat vakiona, turvalukitus, kolkutinesto sekä sängyn päätyyn turvalaidaksi käännettävät kaksiaskelmaiset tikkaat. Vakiomallissamme käytännöllisyyttä ja turvallisuutta on lisätty yläsängyn toiseen laitaan sijoitetulla vuodevaatteiden sijaamista ja lapsen hoitoa helpottavalla alaslaskettavalla saranoidulla osalla.

Esitteen vakiomallin rinnalla tuotannossamme on myös edullisempi kaappisänkymalli, jossa yläsängyn korkeat turvalaidat ovat kiinteät ilman alaslaskettavaa saranoitua osaa.

Janella-monitoimisänky tarjoaa nukkumatilat kahdelle lapselle. Sängyn laverityyppinen ratkaisu ja selkeä mitoitus mahdollistavat kalusteen monikäyttöisyyden. Patjat ovat samankokoiset kuin kaappisängyssäkin. Suljettuna sänky vie vain vähän tilaa ja toimii hyvin myös työtasona tai tilanjakajana tarpeen mukaan. Lisävarusteena saatavalla istuinpehmusteella sänkyä voidaan käyttää myös penkkinä. Kysy lisää!

Janella-kaappisänky ja Janella-monitoimisänky ovat EU-mallirekisteröinnillä suojatut.

Joustava tuotantomme mahdollistaa räätälöidyt ratkaisut. Meiltä myös laadukkaat sänkyihimme sopivat patjat. Kysy lisää!

Katso Janella-sänkyjen esitteet »

Tutustu myös päiväkotikäyttöön soveltuviin KIDSET ja MUUNNOS-sarjoihin.

Ota yhteyttä »